Sygeforsikring


Der findes mange forskellige typer forsikringer. Hvad enten du ønsker den billigste forsikring eller den, der matcher dine behov bedst, så hjælper MitValg.dk dig.
Vi giver dig et overblik over, hvad de forskellige forsikringer indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

Generelt er sygeforsikring ligesom andre forsikringer, en sikring mod store uventede udgifter. Overordnet dækker en sygeforsikring behandlingsudgifter ved sygdom og tilskadekomst.

Ofte har man problemer nok med selve sygdomsforløbet, og det er derfor rart ikke yderligere at skulle tænke på finansieringen. Uden en sygeforsikring kan situationen ofte blive for uoverskuelig. En sygeforsikring kan endvidere dække de løbende udgifter til medicin, barnets vacciner, de rutinemæssige læge- og tandlægebesøg m.m.

Oftest er man ved arbejde tvunget ind i det offentlige system i det land, man opholder sig i (eksempelvis Australien). I visse lande er dette system mangelfuldt, og det kan derfor være en god idé at tegne en privat sygeforsikring. I andre lande har man overhovedet ikke adgang til systemet (eksempelvis enkelte lande i Mellemøsten).

Det er vigtigt at sætte sig ind i sundhedssektorens standard og det offentliges tilskud til sygeudgifter i det land, man rejser til. Kun sådan får man en forsikring, der hverken dækker for meget eller for lidt.

Forsikringsselskabet kan i mange tilfælde hjælpe med oplysninger om den offentlige dækning i det pågældende land.

Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på din forsikring? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige produkter, betingelser, tillægsydelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er en onlineportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig proces enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at finde det bedste match - og så er det gratis og uforpligtende!

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at finde det bedste match, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) forsikringsselskab(er), du matcher bedst med. Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.