Bilforsikring


Der findes mange forskellige typer forsikringer. Hvad enten du ønsker den billigste forsikring eller den, der matcher dine behov bedst, så hjælper MitValg.dk dig.
Vi giver dig et overblik over, hvad de forskellige forsikringer indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

En bilforsikring er som regel delt op i to produkter: En lovpligtig ansvarsforsikring og en udvidet kaskoforsikring.

Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikringen er lovpligtig, når du har en bil. Hvis du er involveret i et trafikuheld, er du som bilist ansvarlig for, at de andre involverede får erstatning. Forsikringen dækker den skade, du som bilist forvolder på andre mennesker eller ting. Et motorkøretøj har altid et objektivt ansvar. Objektivt ansvar betyder, at det altid har ansvaret for ulykken.

Kaskoforsikring
Din ansvarsforsikring dækker ikke skader på din egen bil. Så hvis du har en ny eller værdifuld bil, bør du derfor overveje en kaskoforsikring, som dækker skaderne.

Hvis du låner penge til en bil, vil banken typisk stille krav i lånebetingelserne om, at bilen har en kaskoforsikring. Dette er bankens sikkerhed for, at den kan få sine penge igen, hvis du som bilist skader din egen bil.

Tilvalg til bilforsikringen
Forsikringsselskaberne tilbyder andre forsikringsprodukter tilknyttet bilforsikringen. Fx parkeringsskader, stenslag, nedfald fra oven, førerulykkeforsikring, vejhjælpsforsikring, erstatningsbil osv.

Du bør forhøre dig nærmere ved dit forsikringsselskab (eller dit potentielt nye selskab) hvad der gælder for dig - og til hvilke priser.

Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på din forsikring? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige produkter, betingelser, tillægsydelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er en onlineportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig proces enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at finde det bedste match - og så er det gratis og uforpligtende!

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at finde det bedste match, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) forsikringsselskab(er), du matcher bedst med. Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.