Bilforsikring

Der findes mange forskellige typer forsikringer. Hvad enten du ønsker den billigste bilforsikring eller den, der matcher dine behov bedst, så hjælper MitValg.dk dig. Vi giver dig et overblik over, hvad de forskellige forsikringer indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.


Hvad er en bilforsikring?
En bilforsikring er som regel delt op i to produkter: En lovpligtig ansvarsforsikring og en udvidet kaskoforsikring.

Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikringen er lovpligtig, når du har en bil. Hvis du er involveret i et trafikuheld, er du som bilist ansvarlig for, at de andre involverede får erstatning. Forsikringen dækker den skade, du som bilist forvolder på andre mennesker eller ting. Et motorkøretøj har altid et objektivt ansvar. Objektivt ansvar betyder, at det altid har ansvaret for ulykken.

Kaskoforsikring
Din ansvarsforsikring dækker ikke skader på din egen bil. Så hvis du har en ny eller værdifuld bil, bør du derfor overveje en kaskoforsikring, som dækker skaderne.

Hvis du låner penge til en bil, vil banken typisk stille krav i lånebetingelserne om, at bilen har en kaskoforsikring. Dette er bankens sikkerhed for, at den kan få sine penge igen, hvis du som bilist skader din egen bil.


Er du ordentlig dækket med dine forsikringer?

Få 3 skræddersyet tilbud, og vælg det bedste.


Tilvalg til bilforsikringen
Forsikringsselskaberne tilbyder andre forsikringsprodukter tilknyttet bilforsikringen. Fx parkeringsskader, stenslag, nedfald fra oven, førerulykkeforsikring, vejhjælpsforsikring, erstatningsbil osv.

Du bør forhøre dig nærmere ved dit forsikringsselskab (eller dit potentielt nye selskab) hvad der gælder for dig - og til hvilke priser.

Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på din forsikring? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige produkter, deres betingelser, tillægsydelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er Danmarks nye tilbudsportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig process enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at spare penge - og så er det gratis og uforpligtende!
Vi samarbejder med en lang række af Danmarks større og mindre virksomheder indenfor blandt andet forsikring.

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste tilbud, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) forsikringsselskab(er), du matcher bedst med. Herved sikrer vi os, at du altid vil modtage det mest fordelagtige tilbud, hvor der er flest penge at spare.

Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.