Rejseforsikring


Der findes mange forskellige typer forsikringer. Hvad enten du ønsker den billigste forsikring eller den, der matcher dine behov bedst, så hjælper MitValg.dk dig.
Vi giver dig et overblik over, hvad de forskellige forsikringer indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

Tjek altid, hvordan du er forsikret før du tager af sted på en rejse. Den rigtige rejseforsikring er afhængig af hvor du skal hen, hvor længe du er væk og hvad du skal.

Hvilken forsikring du eventuelt skal vælge kommer meget an på, hvorhen rejsen går, hvor lang tid rejsen varer, hvad du skal lave, og hvor godt du vil sikre dig. En rejseforsikring, der er målrettet til en aktivitetsferie som fx skiferie, er udformet, så den dækker den ødelagte rejse, når man ikke kan udføre den planlagte aktivitet.

Afbestillingsforsikring
Du kan købe afbestillingsforsikringen selvstændigt eller som tillæg til din rejseforsikring eller din familieforsikring.

Hvis du er nødt til at aflyse din rejse, kan en afbestillingsforsikring sikre dig mulighed for at få erstattet rejsens pris. Hvis du afbestiller lige før afrejsen, får du nemlig sjældent penge tilbage fra rejsearrangøren.

Afbestillingsforsikringen dækker bl.a. ved dødsfald samt ved akut alvorlig sygdom eller tilskadekomst, når det medfører indlæggelse på hospital eller lægeordineret indendørs ophold. Der er også dækning i tilfælde af indbrud eller brand i din bolig eller din virksomhed.

Aktiv ferie
Skal du på aktiv ferie som fx ski-, dykker- eller golfferie, er det muligt at tegne en rejseforsikring eller i nogle tilfælde få udvidet den bestående forsikring med en dækning for ødelagt ferie, når du ikke kan udføre de aktiviteter, der var formålet med ferien.

Samtidig skal du i nogle selskaber have en speciel udvidelse for at din forsikring dækker skader, der sker på ski. Kontakt dit forsikringsselskab, og hør hvordan du er dækket, inden du tager af sted.

Erstatningsrejse
Erstatningsrejse kan komme på tale, når sygdommen eller tilskadekomst forhindrer dig i at udføre den planlagte aktivitet, det vil sige skiløb. Det kan fxs være en brækket arm eller en knæskade.

Du bør forhøre dig nærmere ved dit forsikringsselskab (eller dit potentielt nye selskab) hvad der gælder for lige præcis din destination og form for rejse/aktivitet.

Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på din forsikring? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige produkter, betingelser, tillægsydelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er en onlineportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig proces enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at finde det bedste match - og så er det gratis og uforpligtende!

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at finde det bedste match, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) forsikringsselskab(er), du matcher bedst med. Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.