MC & knallert m.fl.


Der findes mange forskellige typer forsikringer. Hvad enten du ønsker den billigste forsikring eller den, der matcher dine behov bedst, så hjælper MitValg.dk dig.
Vi giver dig et overblik over, hvad de forskellige forsikringer indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

Der kan være stor forskel på, hvilken form for forsikring du har brug for / kan opnå. Det kommer helt an på køretøjet, du ønsker at forsikre - samt din alder og kørsels-historik.

Du bør forhøre dig nærmere ved dit forsikringsselskab (eller dit potentielt nye selskab) hvad der gælder for lige præcis dig og dit køretøj.

Hvis du ønsker at forsikre en motorcykel
Køretøjets værdi kan have betydning for dine forsikringsmuligheder, ligesom din alder kan spille ind i forhold til den police-pris, et forsikringsselskab kan tilbyde dig. Nogle selskaber ser gerne, at du ikke er helt "grøn bag ørerne". Generelt gælder det at jo ældre du er, og jo længere du allerede har kørt - des billigere bliver præmien for dig. Fuldstændig som det gælder ved bilforsikring.

Hvis du ønsker at forsikre en knallert
"Lille knallert" med en fra fabrikken bestemt maksimal hastighed på højst 30 km/timen. "Lille knallert" er forsynet med en gul nummerplade med sort kant og med 6 karakterer (2 bogstaver og 4 tal), når den er solgt som fabriksny efter 1. juli 2006. Knallert uden nummerplade (ældre end 1. juli 2006) er også en "lille knallert".

"Stor knallert" med en fra fabrikken bestemt maksimal hastighed på over 30 km/timen. "Stor knallert" er forsynet med en hvid nummerplade med rød kant og med 5 karakterer (2 bogstaver og 3 tal).

Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på din forsikring? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige produkter, betingelser, tillægsydelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er en onlineportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig proces enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at finde det bedste match - og så er det gratis og uforpligtende!

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at finde det bedste match, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) forsikringsselskab(er), du matcher bedst med. Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.