Campingvognsforsikring


Der findes mange forskellige typer forsikringer. Hvad enten du ønsker den billigste forsikring eller den, der matcher dine behov bedst, så hjælper MitValg.dk dig.
Vi giver dig et overblik over, hvad de forskellige forsikringer indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

En campingvogn-/trailerforsikring består af en række forskellige dækninger. Du kan se på din police, hvilke dækninger din forsikring omfatter. Campingvognforsikringen indeholder altid en kaskodækning, der også omfatter fortelt, indbodækning og evt. ekstraudstyr op til et fastsat beløb. Forsikringen kan udvides med en række ekstra dækninger. Fx er tyveri fra campingvogn ikke ualmindeligt. Derfor bør du tegne ekstra-dækning, hvis dit indbo i campingvognen har stor økonomisk værdi.

Når du skal forsikre din campingvogn eller trailer, skal du kun købe en kaskoforsikring. Du behøver ikke købe en ansvarsforsikring, da du automatisk har denne forsikring via bilens trækkrogsforsikring.

Hvis du forvolder skade på andre med din campingvogn eller trailer, er du altså dækket via ansvarsforsikringen på bilen, der trækker campingvognen.

Hvis din campingvogn er stationær og forsikret som sådan, skal du ved flytning af campingvognen huske at give dit forsikringsselskab besked, så den er forsikret under flytningen.

Det dækker kaskoforsikringen
Kaskoforsikringen dækker parkeringsskader på din påhængsvogn samt skader, der opstår ved f.eks. færdselsuheld, hærværk, brand og tyveri.

Forsikringen omfatter selve vognen, forteltet samt skader på det indbo, der hører til i en campingvognen. Altså køkkengrej, service, bestik, campingmøbler osv.

Du skal blot sikre dig at forsikringssummen for indboet svarer til værdien for indboet.

Stormskader på forteltet kan være begrænset til at omfatte den periode, hvor campingvognen er beboet eller alene sommermånederne, f.eks. fra den 15. marts til den 31. oktober.

Du bør forhøre dig nærmere ved dit forsikringsselskab (eller dit potentielt nye selskab) hvad der gælder for lige præcis dig og din campingvogn/trailer.

Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på din forsikring? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige produkter, betingelser, tillægsydelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er en onlineportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig proces enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at finde det bedste match - og så er det gratis og uforpligtende!

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at finde det bedste match, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) forsikringsselskab(er), du matcher bedst med. Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.