Realkreditlån


Der findes mange forskellige typer bankprodukter. Hvad enten du ønsker at optage et lån til den billigste rente eller sikre dig den bedste rådgivning, så hjælper MitValg.dk dig.
Vi giver dig et overblik over de forskellige bankprodukter, hvad de indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

Der findes mange forskellige typer bankprodukter. På MitValg.dk prøver vi at hjælpe dig med at forstå, hvad de indeholder og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

Et realkreditlån er et lån, du optager, når du skal købe enten ejer- eller fritidsbolig. Du kan ikke optage et realkreditlån til køb af andelsbolig. Finansieringen af din nye bolig er forskellig afhængig af, om du skal låne til en ejerbolig eller fritidsbolig.

Ejerbolig
Når du skal låne penge til din nye ejerbolig, bliver finansieringen typisk sammensat på følgende måde:

• Egen udbetaling
Du skal som køber typisk selv lægge 5 % af købssummen af din nye bolig.

• Banklån
Du kan typisk låne ca. 15 % i banken til din nye bolig gennem et boliglån.

• Realkreditlån
De sidste 80 % bliver typisk finansieret gennem et realkreditlån.


Har du brug for rådgivning af dit realkreditlån?

Få 3 skræddersyede tilbud, og vælg det bedste.


Fritidsbolig
Når du skal låne penge til din nye fritidsbolig, bliver finansieringen typisk sammensat på følgende måde:

• Egen udbetaling
Du skal som køber normalt lægge 10 % af købssummen af din nye bolig.

• Banklån
Du kan typisk låne ca. 30 % i banken til din nye fritidsbolig gennem et boliglån.

• Realkreditlån
De sidste 60 % bliver typisk finansieret gennem et realkreditlån.

Når du skal optage et realkreditlån, er det en god idé at være opmærksom på lånets løbetid, lånetype og rentesats, som kan variere meget. Undersøg derfor hos forskellige realkreditinstitutter, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på dit banklån - eller måske optage et nyt? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige betingelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er Danmarks nye tilbudsportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig process enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at spare penge - og så er det gratis og uforpligtende!
Vi samarbejder med en lang række af Danmarks større og mindre virksomheder indenfor blandt andet kreditforening og bankverdenen.

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste tilbud, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) kreditforening(er)/bank(er), du matcher bedst med. Herved sikrer vi os, at du altid vil modtage det mest fordelagtige tilbud, hvor der er flest penge at spare.

Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.