Pension


Der findes mange forskellige typer bankprodukter. Hvad enten du ønsker at optage et lån til den billigste rente eller sikre dig den bedste rådgivning, så hjælper MitValg.dk dig.
Vi giver dig et overblik over de forskellige bankprodukter, hvad de indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

Det kan være svært at navigere rundt i pensionsverdenen. Hvilket behov du har ift. din pension afhænger af, hvor i livet du befinder dig. Måske er du stadig ung og derfor helt grøn, når talen falder på pension. Måske er du snart på vej på pension eller måske er du allerede gået på pension. Det kan også være, du er i tvivl, om du sparer nok op.

Banken kan hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål omkring pension og sammen kan I finde den løsning, der passer dig og din pengepung bedst. De kan blandt andet hjælpe dig med at finde ud af, om din pension er investeret fornuftigt, så du får det bedst mulige afkast. Banken kan også hjælpe dig med at klarlægge, om du mangler forsikringsdækning, eller om du måske ligefrem er overforsikret.


Ønsker du bedre rådgivning om din pension?

Få 3 skræddersyede tilbud, og vælg det bedste.


Hvor meget man bør indbetale til sin pension er individuelt og afhænger af flere faktorer. Det kan blandt andet være din forventede pensionsalder, dine ønsker og behov til indtægt i pensionsalderen, hvor gammel du er, når du begynder at indbetale til pensionen osv. Det kan være en god idé at forhøre sig hos forskellige banker, inden man beslutter sig for, hvem der skal håndtere ens pensionsopsparing.Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på dit banklån - eller måske optage et nyt? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige betingelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er Danmarks nye tilbudsportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig process enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at spare penge - og så er det gratis og uforpligtende!
Vi samarbejder med en lang række af Danmarks større og mindre virksomheder indenfor blandt andet kreditforening og bankverdenen.

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste tilbud, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) kreditforening(er)/bank(er), du matcher bedst med. Herved sikrer vi os, at du altid vil modtage det mest fordelagtige tilbud, hvor der er flest penge at spare.

Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.