Kassekredit


Der findes mange forskellige typer bankprodukter. Hvad enten du ønsker at optage et lån til den billigste rente eller sikre dig den bedste rådgivning, så hjælper MitValg.dk dig.
Vi giver dig et overblik over de forskellige bankprodukter, hvad de indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.

En kassekredit er et lån i banken, der giver dig et ekstra rådighedsbeløb i hverdagen. Kassekreditten fungerer som en konto med et maksbeløb til rådighed, det kan for eksempel være 50.000 kroner. Du har mulighed for løbende at hæve et variabelt beløb på kontoen op til det aftalte beløb, og du betaler kun renter af de penge, du bruger af kreditten. Bruger du derfor ikke din kassekredit, betaler du ingenting for at have den, men har altid en gratis reserve i baghånden.


Overvejer du at skifte bank?

Få 3 skræddersyede tilbud, og vælg det bedste.


Renten på en kassekredit er variabel, hvilket betyder, at renten bliver fastsat løbende efter den generelle markedsrentes udvikling. Der betales derfor løbende renter af det trukne beløb.
Når renten er variabel på kassekreditten kan man derfor ikke vide, hvor meget man kommer til at betale for lånet i sidste ende.
Fordelen ved en variabel rente er dog, at man som regel vil have en lavere rente på lånet, end ved et fastforrentet lån og derfor bliver den månedlige ydelse lavere.

Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på dit banklån - eller måske optage et nyt? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige betingelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er Danmarks nye tilbudsportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig process enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at spare penge - og så er det gratis og uforpligtende!
Vi samarbejder med en lang række af Danmarks større og mindre virksomheder indenfor blandt andet kreditforening og bankverdenen.

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste tilbud, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) kreditforening(er)/bank(er), du matcher bedst med. Herved sikrer vi os, at du altid vil modtage det mest fordelagtige tilbud, hvor der er flest penge at spare.

Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.