Forbrugslån

Der findes mange forskellige typer bankprodukter. Hvad enten du ønsker at optage et forbrugslån til den billigste rente, at omlægge dine lån eller sikre dig den bedste rådgivning, så hjælper MitValg.dk dig. Vi giver dig et overblik over, hvad de forskellige bankprodukter, hvad de indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.


Et forbrugslån er et banklån, der kan give dig flere penge til rådighed nu og her. Som det ligger i ordet, så er lånet beregnet til forbrug og ikke til mere specifikke ting som køb af bil osv. For at optage et forbrugslån skal du være fyldt 18 år og de fleste banker kræver, at du har en sund økonomi. Hvor meget du kan låne afhænger derfor typisk også af din økonomiske situation.

Tilbagebetalingen af forbrugslånet aftales individuelt og afhænger igen af din økonomi og lånets størrelse. De fleste banker tilbyder desuden op til flere afdragsfrie måneder om året, hvis det skulle blive nødvendigt.


Overvejer du at omlægge dine lån?

Få 3 skræddersyede tilbud, og vælg det bedste.


Hvor høj renten er på et forbrugslån, og dermed hvor meget, du i sidste ende kommer til at betale for lånet, er meget forskellig. Det afhænger blandt andet af lånets størrelse, løbetiden, låntagers samlede engagement i banken og en række andre forhold.
Der kan derfor være stor forskel på renten på forbrugslån hos den enkelte bank. Det betyder, at du kan spare mange penge ved at sammenligne priserne hos de forskellige banker, inden du beslutter dig.

Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på dit banklån - eller måske optage et nyt? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige betingelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er Danmarks nye tilbudsportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig process enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at spare penge - og så er det gratis og uforpligtende!
Vi samarbejder med en lang række af Danmarks større og mindre virksomheder indenfor blandt andet kreditforening og bankverdenen.

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste tilbud, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) kreditforening(er)/bank(er), du matcher bedst med. Herved sikrer vi os, at du altid vil modtage det mest fordelagtige tilbud, hvor der er flest penge at spare.

Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.