Billån

Der findes mange forskellige typer bankprodukter. Hvad enten du ønsker at optage et billån til den billigste rente, at omlægge dine lån eller sikre dig den bedste rådgivning, så hjælper MitValg.dk dig. Vi giver dig et overblik over, hvad de forskellige bankprodukter, hvad de indeholder, og hvad der muligvis kræves for at opnå dem.


At optage et billån kan være en jungle. Biler er spændende, men finansieringen af dem er kedelig og noget, de fleste har svært ved at sætte sig ind i. Men det kan være en god idé at sammenligne forskellige billån inden du køber ny bil, da der ofte kan være mange penge at spare. Det kan også være, at det er muligt for dig at finansiere bilen med en kredit i din boligs friværdi.

Før banken tilbyder dig et billån, gennemgår de din økonomi grundigt ud fra årsopgørelser, lønsedler, privatbudgetter osv. Det er ud fra disse, banken vurderer din kreditværdighed, hvilket afgør, om du er i stand til at tilbagebetale lånet. Renten på billånet afhænger ofte af, hvor meget du kan lægge i udbetaling til bilen.


Overvejer du at omlægge dine lån?

Få 3 skræddersyede tilbud, og vælg det bedste.


Derudover kommer bilforsikringen, hvor du som bilejer som minimum skal have en ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker, hvis du laver skader på andre, når du kører i din bil. En ansvarsforsikring dækker dog ikke skader på din egen bil, det gør en kaskoforsikring. Det kan derfor være en god idé også at tegne en kaskoforsikring, men den er ikke lovpligtig.Om MitValg.dk


Ønsker du at spare penge på dit banklån - eller måske optage et nyt? Men føler du samtidig, at det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige betingelser og priser? Så kan MitValg.dk hjælpe dig!

MitValg.dk er Danmarks nye tilbudsportal, der formidler kontakten mellem dig som forbruger og virksomheder. Vi gør en uoverskuelig process enkel og overskuelig. Kort fortalt: vi hjælper dig med at spare penge - og så er det gratis og uforpligtende!
Vi samarbejder med en lang række af Danmarks større og mindre virksomheder indenfor blandt andet kreditforening og bankverdenen.

Hos MitValg.dk er du i fokus, og vi bestræber os hele tiden på at levere de bedste tilbud, der lever op til dine krav og forventninger. Med vores avancerede algoritme beregner vi ud fra dine oplysninger hvilke(n) kreditforening(er)/bank(er), du matcher bedst med. Herved sikrer vi os, at du altid vil modtage det mest fordelagtige tilbud, hvor der er flest penge at spare.

Herefter vil du automatisk blive kontaktet af de(n) virksomhed(er), du blev matchet med. Du forpligter dig altså ikke til noget.